Sidor

tisdag 26 april 2016

Tecknat Oscar pref, fått utdelning och köpt lite...

Som titeln lyder så valde jag idag att teckna Oscar Properties nya pref-serie! Det är en speciell pref som Petrusko förklarar väldigt bra på sin blogg, läs!

Jag valde mini-beloppet då jag inte vill vikta över med 7000% i och med att min portfölj är så pass liten, så även mini-beloppet på 10 000 kr är mycket för min portfölj!

I övrigt har jag köpt lite Microsoft som dippade, samt lite starbucks. Jag ville helt enkelt kliva på Starbucks, har väntat ett bra tag känns det som... :)
De köpen uppgick till ca. 2600 kr.

Utdelning ifrån Intrum Justitia kom in i skrivande stund... men mer spännande är att jag har också mottagit en utdelning, ifrån MORL!
Riktigt risk-case men delar ut bra och jag slängde in en slant för att se vad som händer. Hittills har den gått helt okej för mig i kursutveckling och nu när första utdelningen trillade in på 45 kr så känns det extra kul!

På den tråkigare delen av ekonomin har vi utgifterna... Den skenar lite just nu hehe! Har tagit TBE-vaccination påfyllnadsdos för 350 kr. Kan väl säga som så att för att va en spruta som tar ca. 3 sekunder att få så känns det extra kul att betala tresiffrigt! ;)

Min "projekt-bil"/andra bil ska jag också lägga lite pengar på, får se vad de landar i... Alla sparentusiaster biter sig i kinderna nu men jag får ta och be om ursäkt! Dessutom är det lite besiktning och annat gott som händer denna månad. Samt så har jag haft en inledande diskussion kring bostadskostnad här hemma, jag förbereder mig för en ökad sådan för min del hehe.

Peace!

2 kommentarer: