Sidor

söndag 3 april 2016

Challenge of the Month! - April

Månadens mål kommer inte vara så kopplat till ekonomi, utan april kommer handla om hälsa och välmående! Månaden mål är att ge mig ut och jogga ett par gånger i veckan, dels för att det är bra  för mig, och dels för att jag anmält mig till ett event (gratis) där man springer 5 km/10 km. Jag anmälde mig dessutom för 10 km, vilket har gett mig en gnutta ångest här i efterhand, då jag har knappa 2 månader kvar på mig att komma i duglig form.

Challenge of the Month!
April - Löpning/Joggning minst 2-3 gånger i veckan inför eventet i mitten på maj! Förhoppningen är väl att jag kan fortsätta med denna joggning även efter eventet eftersom det helt enkelt är en kanonbra vana att ha!

Det blir jobbigt för mig om det är dåligt väder kommande tiden med andra ord, jag tycker redan nu att jogging är ganska tråkigt. Och med dåligt väder kommer det krävas en rejäl kraftsamling om jag ska ta mig ut i löpspåret... Men nu måste jag försöka, annars måste jag skämmas lite när jag skriver resultatinlägget om en dryg månad!

Vad har ni för "kortsiktiga" livs-mål? Kan vara kopplat till hälsa, ekonomi, relationer osv... :) 


2 kommentarer:

 1. Bra utmaning! Har själv börjat cykla till jobbet igen men avser att försöka komma ut och springa någon dag i veckan. Löpning är verkligen bra avkastning på det man investerar (tid)! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Önskar att jag kunde cykla till jobbet, men då ska jag cykla 5 mil om dagen... Lite hardcore kan jag tycka?? ;)

   Ja löpning är ju en bra investering, men jag tycker det är hemskt tråkigt och det blir därför snabbt tankar på att sakta ner när det börjar bli riktigt jobbigt. Men man tränar ju psyket lika mycket som fysiken antar jag :)

   Radera